::TQ kWn2::

Jumaat, Januari 21, 2011

aRini AriNya ;)


ape ler n3 aku bbunyik cenggitu???huhu...sbenarnye..arini genap 40w10d aku peknen bby 1st...hukhuk..sedey plak...klu x.mau skang nih aku tgh sakit2 o dahi da pun bercalit pangkat sarjan.. ;0 tp apakan daye...ALLAH lebih sygkan die...mmg yer skang aku da peknen blk n insyaallah akn bcalit gak dahi nih xlame lg..tp..yg nih 2nd peknen..papepun..yg 1st tuh jugek akn dikenangkan???

mcm2 mane pn pengalaman 1st peknen xkn same dgn yg ke2,ke3 n seterusnye coz saat pertama kali tu ler kita akan rase perubahan2 pd bdn kite, emosi n lebih2 lagi kegembiraan en. somi n family yg x dpt digambarkan dgn kata2....nak2 plak ini bakal cucu + anak buah ptama dlm family aku...masih tbyg2 lg betape epinyer adik2 aku specially cicik.. ;p  haih..ble ingt muke depe seme wat aku nk nangeh jew..Sedey??? harus lar... waktu tu xtau nk ckp ape kat somi, mama, abah n adikbadik.

Hanya Tuhan yg tahu apa yg aku pk time tu cz memasing harap yg tbek dr aku...hanya air mata je lar yg mampu aku luahkan bila tgk muke depe seme...tp aku ttp bsyukur..wpun dberi ujian yg hebat (bg aku)..aku masih dberikan rezeki yg baru..n mereka2 juge lar yg byk sapot aku...mane xnyer...abah aku yg jage aku time bpantang ok..hehehhee...TQ mama+aBah+en SOmi_adikbadik thebat ;)

~zidane ttp dhati~

4 ulasan:

mrsharis berkata...

masa zz gugur ari tu berapa winggu yer dik? akak dpt tau pun lepas zz dh peknen yg 2nd ni..

~sUsUMaSaM~ berkata...

huhu...time tuh 10minggu kak... xdek rezeki ler

larradanish berkata...

takpa..rezeki yg terlepas tu allah bagi dia tunggu dipintu syurga..hakak lagi kesian 6 tahun takde anak..itupun....rezeki allah bagi juga akhirnya..

~sUsUMaSaM~ berkata...

huhu..tq hakak..tu lar...rezeki memasing,kan???insyaallah..